16.12.12

Krans

De krans die sinds gister bij ons op de deur hangt is simpel en stoer. De krans kocht ik bij Albert Heijn, de hangertjes waarmee ik de krans versierd heb zijn van ensuus.nl. Suzanne van &SUUS opende een paar dagen geleden haar eigen etsy shop waar ze niet alleen deze mooie hangers maar ook nog andere mooie accessoires verkoopt zoals houten huisjes en boomstammetjes die je bijvoorbeeld als bijzettafeltje kunt gebruiken.

The wreath which I put up yesterday is simple and bold. I bought the wreath at our local Albert Heijn (one of the biggest Dutch grocery chains), the hangers I used to decorate it with are from ensuus.nl. Suzanne of the blog &SUUS opened her own etsy shop a couple of days ago. In it she doesn't only sell these beautiful hangers but also other accessories like wooden houses and small trunks which you can use as a table, for example.

photo by Mirjam

6 opmerkingen:

 1. Mooi gemaakt Mirjam... gaaf zo'n orginele krans! Lekker genieten... Fijne week :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Met dank aan Suus dus he? ;)
   Jij ook een fijne week!
   X M

   Verwijderen
 2. Hi Mirjam....hij is inderdaad stoer,simpel en MOOI! Onwijs leuk om zulke foto's terug te zien. Denk dat ik zelf ook nog maar zo'n krans ga maken :) Zoals je begrijpt hangt mijn hele kerstboom ook al vol met deze hangers. En de mooiste is die van Evie. Die hangt als een soort van piek. Gemaakt samen met oma, toen ze daar logeerde.

  Fijne avond nog!
  Liefs,
  Suus

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahhh wat lief! Ja, die dametjes van ons... Elze-Noor heeft ook al een duidelijke mening over wat mooi is en wat niet (vooral dat laatste!) en 'pikt' regelmatig dingen in voor haar eigen hoekje... Ze keek wel even verbaasd naar de houten kerstbal die ze vorig jaar op de creche maakte en die ik ook in de boom had gehangen. Ze zei 'wat is dat?' met een afkeurende blik, haha! Maar ja, hij moest toch maar blijven hangen ;)
   X M

   Verwijderen