24.2.13

Zolder

De afgelopen week hadden we voorjaarsvakantie. Eindelijk tijd om 'es wat te doen aan onze zolder. We waren dat al een tijd van plan maar steeds kwam 't er niet van met als gevolg dat de zolder aardig vol raakte. Eerlijk is eerlijk, echt leeg en opgeruimd is het er nog steeds niet maar we hebben een goed begin gemaakt. Ik kan eindelijk weer aan het bureau zitten werken en genieten van het uitzicht...

Last week we had spring break. Finally some time to start clearing up the attic. We had planned that for quite some a while but due to lack of time we didn't do anything and the attic became really stuffed. To be honest, it's not really empty and organized yet but we made a good start. I can work at my desk again and enjoy the view...

photo by Mirjam (Hallo September)

10 opmerkingen:

 1. Wauw, mooi uitzicht zeg! Mijn uitzicht op zolder is ook mooi, maar ik kijk niet uit over de natuur, maar over de stad. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, we wonen op een mooi plekje! Maar uitzicht over de stad lijkt me ook wel wat hoor ;)
   X M

   Verwijderen
 2. Oh, wat een fijne werkplek!
  En het bos dat achter je tuin begint is helemaal een kadootje!
  Fijne dag! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'Vroeger' wilde ik altijd in het bos wonen. Dat idee heb ik laten varen (veel te 'alleen') dus dit is eigenlijk een mooi compromis. Wel in de bewoonde wereld, aan de rand van het bos :)
   X M

   Verwijderen
 3. Wauw! Wat heb jij een fijn uitzicht zeg! Kan me voorstellen dat dit echt een plekje is om heerlijk te werken en te genieten. Fijne dag!
  Liefs Antine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja een heel fijne plek! Soms met live entertainment in de vorm van achter elkaar aanrennende eekhoorns! :)
   X M

   Verwijderen
 4. Blik op oneindig dus als je daar zit! Groetjes Pascale

  BeantwoordenVerwijderen